dkgray 12 Napisano 25 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2022 PYTANIE DNIA Czy to co wykonujesz teraz zawodowo, przekłada się na to co chciałeś/aś robić w dzieciństwie? Link do postu Podziel się na innych stronach
Killu 2 Napisano 25 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2022 Nie bo teraz jestem Mechanikiem a za dzieciństwa chciałem być Architektem wnętrz Link do postu Podziel się na innych stronach
TONNY 8 Napisano 25 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2022 Tak, od zawsze chciałem działać w sektorze IT. Od 16 roku życia jestem aktywny jako Administrator/DevOps. Cytując Konfucjusza - "Wybierz pracę, którą kochasz, i nie przepracujesz ani jednego dnia więcej w Twoim życiu." Link do postu Podziel się na innych stronach
Samael 18 Napisano 25 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2022 Jak byłem mały, chciałem zostać agentem FBI !!! Albo chociaż pracować jak mój tata kiedyś na stanowisku Dyrektora, za biurkiem. A teraz robię to co mój tata robił jako ostatnie - piorę dywany Link do postu Podziel się na innych stronach
Rekomendowane posty