Skocz do zawartości
4di

Działanie forum

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Gdyby ktoś zauważył problemy w działaniu forum lub ma jakieś problemy z funkcjonalnością to w pierwszej chwil trzeba:

- wyczyścić cache przeglądarki

- przeładować stronę (F5) lub (ctrl+F5)

- sprawdzić na innej przeglądarce

Ewentualnie po tych czynnościach zgłaszać uwagi tutaj

4di^^

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Witam, witam. Mam mały problem. Dzisiaj rano przeglądając forum, wszedłem w opcję pokaż nowe posty. Początkowo miałem dziwne wrażenie, że już widziałem najnowsze odpowiedzi w czytanych tematach, i chyba męczy mnie jakieś dziwne deja vu. Później zauważyłem, że w jakiś dziwny sposób musiała mi się zaciąć funkcja pokaż nowe posty. Cały czas pokazuje tę samą ilość postów, i nawet po przeczytaniu, zaznaczeniu jako przeczytane, ilość tych postów stoi w miejscu. Nie widzę w ogóle nowej zawartości.

fXxNPQB.jpg

edit.

Po napisaniu tego posta, też figuruje na mojej liście nowych postów. Mimo że sam go napisałem.

Edytowane przez Say_

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Na dole forum masz napis "Oznacz jako przeczytane", później wybierz forum lub wszystko.

Po tym zabiegu powinno już dobrze pokazywać nowe posty.

@Sowa

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

No to nie zostaje Ci nic innego jak sformatować :D Może wina przeglądarki? Ja jak korzystałem z K-meleona miałem takie problemy.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Od razu format? Tak rygorystycznie? :P

Pamiętam że od czasu rejestracji na forum jakoś dziwnie działały mi te powiadomienia, ale teraz to już przesada. Sprawdzę inne przeglądarki.

edit.

Niestety na innych przeglądarkach dzieje się to samo.

Edit editu

Na telefonie to samo sie dzieje

Edytowane przez Say_

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Ja Ci powiem miałem podobnie ale inaczej :D

U mnie nic nie pokazywało nowych tematów/treści itp....( na telefonie to samo )

Było przeładowanie / odświeżenie/ forum lub coś w tym stylu i wszystko było OK po tym.

Prośba o takie przeładowanie forum w takim wypadku :) ( bądź coś takiego ) xD

Nie wiem co jest tym spowodowane itp więc nie wytłumaczę :P

Edytowane przez fenio

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Trywialne to mało powiedziane, ustawienia filtrów chyba z 3 dni temu korygowałem, a tu proszę, jakimś cudem zmieniły się. Dziękuję Panie Szefo za pomoc, dało radę :)

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Warunki użytkowania, Polityka prywatności i Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę..